2-ТЕ НАЙ-ТРУДНИ ЗА ОБИЧАНЕ ЗОДИИ

Любовта е сложна и винаги ще бъде такава, какъвто и да се превърне света около нас. Да обичаш без страх, да отдаваш душата и сърцето си, да бъдеш верен и постоянен – задачи, с които не всеки може да се справи. Две са зодиите, които се обичат най-трудно, ето и кои са те:
ТЕЛЕЦ
Телците са много неуверени в себе си и собствените си възможности. Те все си мислят, че всички около тях са по-добри и лесно могат да бъдат засенчени, а не осъзнават какви прекрасни качества притежават. Представителите на тази зодия са изключително ревниви, точно заради тази несигурност в себе си. Непрекъснато си мислят, че човекът до тях им е изневерил и сами вредят на връзката си.
Телците са обичани малко и са страдали много, за това и трудно им се вярва, когато в един прекрасен ден дойде идеалният човек и им предложи света в шепите си. Не вярват, че се случва и не могат да се оставят просто да бъдат обичани. Точно за това поставят своя любим пред най-голямото изпитание в живота им – борбата за неговото сърце
СКОРПИОН
Скорпионите не са от най-романтичните натури, не обичат да показват чувствата си и обичат мълчаливо. Това обаче трудно се приема от човека срещу тях, защото непрекъснато ги карат да се чувстват несигурни – обича ли ме или не?
Скорпионите често се страхуват да разкрият себе си, за да не бъдат наранени… а наранявани са вече толкова пъти. За това винаги държат главите си високо вдигнати, а сърцата им изглеждат ледени, но само на пръв поглед! Представителите на тази зодия обичат пламенно, но само ако успееш да ги убедиш, че с нищо не би им навредил и искаш само чистата им обич.
Скорпионите са невероятни партньори, защото са верни до гроб. Най-краткият път до сърцето им е откровеността. Бъдете искрени с тях и ще ги спечелите.
Източник: actualno.com

Коментари

Популярни публикации